Pagina's

dinsdag 29 maart 2011

Cards & Things challenge nr. 72

Deze week hebben we een kleurenuitdaging! Een echte uitdaging voor mij want ik houd eigenlijk helemaal niet van Sahara Sand.... Maar ik vind dat ik het toch aardig opgelost heb zo :-))
Met een ponsje uit de Itty bitty shapes Punch Pack heb ik in elke kleur een "kruisje" geponst.
Die op het vierkantje geplakt. Een achtergrondstempeld op het grote witte vierkant. Tekstje en randjes sponsen en klaar. Het vierkantje en de scallop vierkant daaronder heb ik met nestabillities gedaan.

This week we have a colour challenge at Cards & Things! A real challenge for me because in fact I don't like Sahara Sand…. But I found a way to use that color : -)) With a punch from the Itty bitty shapes Punch Pack I have made the tiny little things in each colour of the challenge. For the squares I used the nestabillities normal and scallop. The sentiment is from "Short & Sweet", I love that set!

De uitdaging:En mijn kaartje:De foto is niet superscherp, maar de donkere kleur is dus night of navy.

Groetjes,

maandag 28 maart 2011

SSSC 110

ik heb ook maar weer eens een poging gedaan om met dit nieuwe design papier iets te maken. Ik vind het papier prachtig, maar als ik het in een kaartje moet verwerken dan lukt dat op één of andere manier niet... Toch heb ik nu dit kaartje gemaakt en daar ben ik dan wel weer tevreden over gelukkig. Ik heb de sketch van Sweet Sunday Sketch Challenge gebruikt. De lichte vlinder heb ik met de butterfly embosslits gedaan en gesponst met always artichoke inkt. De roze vlinder daaronder heb ik gemaakt met de butterfly die van SU.

De sketch:En mijn kaartje:Stamps: On your birthday
Paper: Always Artichoke, Rose Red, Very Vanilla, Springtime Vintage DSP
Ink: Rose Red, Always Artichoke
Other: Butterfly embosslits, Beautiful Butterflies Bigz die, rose red brads

Have a great day!!

zondag 27 maart 2011

Stamping 411

Afgelopen week is een collega van mij bevallen van een jongen. Ik heb een kaartje voor haar gemaakt en heb hiervoor de sketch van Stamping 411 gebruikt. Leuke sketch!
De kleuren die ik gebruikt heb zijn Bashful Blue en Marina Mist. De stempels die ik gebruikt heb zijn uit het setje Short & Sweet en het Jumbo Wheel "Baby Tees". Nog wat kleine dingetjes om het geheel af te maken zoals het lintje en de pareltjes.

Last week a colleague of me gave birth to a babyboy. I have made this card for her and used the sketch of Stamping 411. Nice sketch! The colours which I have used are Bashful Blue and Marina Mist. The stamps are from Short & Sweet and the jumbo Wheel " Baby Tees". Also Marina Mist ribbon and a Bashful Blue button and some pearls are finishing this card.

De sketch:Mijn kaartje:Have a great day!

zaterdag 26 maart 2011

Paper Players

Afgelopen donderdag had ik nog een kaartje gemaakt met de sketch van de Paper Players. Maar vanochtend kwam ik er pas toe om hem op de foto te zetten. Hier is ie dan, ik heb het vrolijke DSP Celebrations gebruikt. De tekst is van de stempelset Heard from the Heart.

Last Thursday I made a card using the sketch of the Paper Players. But this morning I had time to make a picture of it. Here it is, I used the funny DSP Celebrations from SU. And the stampset Heard from the heart. The button is a corduroy button in real red.

De sketch:Mijn kaartje:Have a great day!

dinsdag 22 maart 2011

Cards & Things en CQC challenge!

Hoi allemaal!

Het is weer dinsdag, dat betekent een nieuwe uitdaging op het blog van Cards & Things Challenges.
Afgelopen week had ook de CQC weer een supergave kleurenuitdaging! Helaas had ik niet eerder tijd om daar iets mee te doen, dus ik ben te laat voor het blog van CQC maar ik heb de kleuren gebruikt voor mijn kaartje van C&T. Het is deze week een sketch. De vierkantjes heb ik door de Big Shot gehaald met een Cuttlebug embossingfolder. De cirkels heb ik met de nestabilities gemaakt. De vlindertjes komen van de vlinder embosslit van SU.

It is Tuesday again, which means a new challenge at the Cards & Things Challenge Blog! Last week the CQC blog had a beautiful colour challenge! Unfortunately I did not have enough time earlier to participate in the blogchallenge so I am to late for the blog of CQC. But I have used the colours for my card of C& T. It is a sketch these week. The squares are embossed with a Cuttlebug embossingfolder. I have made the circles with nestabilities. Butterlies are made with the butterfly embosslit of SU.

De sketch:De kleurenuitdaging:En mijn kaartje:Groetjes,

woensdag 16 maart 2011

stamping 411

Soms ben je bezig met een kaartje maar dan wil het niet worden zoals je in je hoofd had.... Dat had ik dus met dit kaartje. Wat ik in m'n hoofd had voor de drie rondjes was echt niet mooi. Maar ja, wat dan... Alles laten liggen (dat kan gelukkig als je een hobbykamer hebt) en vanmiddag nog eens voor gaan zitten. Alle stempelsetjes eens langs... en ineens kreeg ik dit idee. En het werd nog wat ook, al zeg ik het zelf :-)) Bedankt voor het kijken en tegelijk wil ik jullie bedanken voor de berichtjes die jullie achterlaten op mijn blog! Ik waardeer dat zeer en vind het erg leuk om te lezen!

Sometimes you are working on a card but then it doesn't turned out very well.... That was my problem with this card. I left my craftroom for a copple of days and this afternoon I tried again. I got a new idea and it became still what I wanted.
Thanks for looking and I'd like to thank you all for the nice comments on my blog! I appreciate that very much!!


De sketch:Mijn kaartje:Groetjes,

dinsdag 15 maart 2011

Cards & Things challenge

Op het Cards & Things Challenge blog staat deze week een sketch voor je klaar. Een hele leuke, en ik heb deze bloemen/rozen stempel gepakt en ingekleurd met de blenderpen en inkt.
De kleuren die ik gebruikt heb zijn Whisper White, Marina Mist, Old Olive en Night of Navy.
Ga ook even kijken op het blog wat de andere teamleden gemaakt hebben! de moeite waard!
Doen jullie ook mee?

De uitdaging:Mijn kaartje:Groetjes,

dinsdag 8 maart 2011

Cards & Things challenge nr. 69

Vandaag staat er een kleurenuitdaging voor je klaar op het blog van Cards & Things Challenges.
Een hele mooie vind ik zelf! Ik heb dit kaartje gemaakt, met op de achtergrond certain celery dsp wat ik door de Big Shot gehaald heb. Daarna heb ik met een sponsje old olive inkt er over heen gesponst. Een randje en een ster met knoopje erbij, een tekstje van Elzybell en de bloemetjes zijn van SU, de blaadjes ingekleurd met markers. Fijne dag en geniet van de zon!

De uitdaging:Mijn kaartje:Groetjes,

donderdag 3 maart 2011

Stampin Royalty #61

Het is al weer een tijd geleden dat ik mee deed met een challenge op het blog van Stampin Royalty.
Deze week staat er een kleurenuitdaging op het blog en ik vond het echt een uitdaging. Ik heb er zelf nog een kleur bijgedaan, very vanilla, omdat ik Sahara Sand eigenlijk een hele saaie kleur vind.
Ik heb Sahara Sand wel gebruikt: ik heb er de randjes van very vanilla mee gesponsd!

I used Sahara Sand: I sponged the very vanilla with it! The base card is Wald Wasabi, the layers and ink from the sentiment are garden green, for the flower I used garden green and wild wasabi markers. The background stamp is also in garden green.

De uitdaging:Mijn kaartje:Groetjes,

dinsdag 1 maart 2011

CQC challenge #74

Ik zag op de site van Krystal de nieuwe uitdaging van de CQC voor deze week. En ik heb mijn kaartje vast gemaakt, alhoewel de uitdaging nog niet op het blog van CQC zelf staat.
Ik moet zeggen dat ik heel blij ben met het stempelsetje Just Believe, je kunt er zulke gave dingen mee maken! Ik heb het ook gebruikt bij deze kaart. Met markers heb ik de stempel ingekleurd (gelukkig had ik nog een "bordering blue" marker, want die kleur zit niet meer in de huidige kleuren van SU). Het lintje en de gesponste randjes zijn met early esspresso gedaan. De woorden "for you" komen van het setje Fabulous Phrases.

Dit is de uitdaging:En dit mijn kaartje:Groetjes,


dinsdag, dat betekent Cards & Things!

Goedemorgen iedereen!

Deze week heeft Cards & Things een kleurenuitdaging voor je. Ik vond hem best lastig! Maar het is me toch gelukt om iets te maken. Het geponste randje heb ik laatst gemaakt toen ik bij Sandra was, dus die pons heb ik zelf niet. De blauwe ondergrond heb ik geémbost met de very vintage embossingfolder van SU.
Ik hoop dat jullie ook weer mee doen! En jullie weten dat je niet exact dezelfde kleuren hoeft te gebruiken als je die niet hebt he, je mag ook kleuren gebruiken die er op lijken. En ga even kijken op het blog naar wat de rest van het team gemaakt heeft!

De uitdaging:Mijn kaartje:Groetjes,