Pagina's

dinsdag 31 mei 2011

Stamping 411 en Create Ink Challenge

Ik ben gisteravond toch maar begonnen aan een nieuw kaartje voor het Stamping 411 blog van deze week. Voordat ik weer te laat ben met uploaden.... Ik heb ook de color challenge van "Create Ink" gebruikt, toen ik die uitdaging zag wist ik meteen dat ik daar een kaartje mee wilde maken.
Ik heb de stempelset Friends 24-7 gebruikt voor het achtergrondje. Vlinders gemaakt met de beautiful wings embosslits. Het labeltje heb ik gemaakt met de designer label punch, door hem op z'n kant nog een keer te ponsen. (het idee heb ik niet van mezelf...)
Ik ben zelf wel tevreden over dit kaartje, vandaar dat ik ook meerdere foto's gemaakt heb om de details goed te kunnen laten zien.

Last night I started with a card for the new sketch of the Stamping 411 blog this week. I also used the color challenge "Create Ink". When I saw this challenge I knew immediately that I wanted to make a card.
I have used the stamp set Friends 24-7 for the background. Butterflies are made ​​with the beautiful wings embosslits. I added some basic pearls. The label I created with the designer label punch. (I saw this idea somewhere else)
I am quite happy with this card, so I have several pictures to show the details of my card.


De sketch:De color challenge:Mijn kaartje met details:

het labeltje:inie minie pareltjes op deze vlinder:Stamps: Friends 24-7, Clearly for you
Ink: Soft Suede, Craft, Baja Breeze (marker)
Paper: Soft Suede, Craft, Very Vanilla, Elegant Soiree DSP
Other: Basic pearls, beautiful wings embosslitz

Fijne dag!!

Cards & Things challenge nr. 81

Oeps, ik geloof dat ik vorige week zei dat ik meer kaartjes zou gaan maken he. En nu is er al weer een week voorbij en heb ik alleen maar een nieuw C&T kaartje voor jullie....

We hebben een kleurenuitdaging deze week, ik heb mijn eigen achtergrondje gemaakt :-)
Ik mis nog wel iets aan m'n kaartje, er moet voor m'n gevoel nog iets bij... maar ik weet niet goed wat. Iemand nog een ideetje??

Doen jullie ook weer mee?

De uitdaging:Mijn kaartje:Fijne dag!!

donderdag 26 mei 2011

Stampin 411

Op de valreep heb ik nog een kaart gemaakt met de sketch op het blog van Stamping 411. Och, ik zie nu dat ik toch te laat ben, mr. Linky is gesloten! Ik heb wat oud dsp papier gebruikt en de nieuwe Flower Fold Die, welke ik onlangs in huis gekregen heb.
Een corduroy button en parels en ik vond m'n kaart leuk zo, jullie ook?? :-)

Last minute I made this card with the sketch on Stamping 411. But oops, I see I'm too late for mr. Linky! I used some old DSP with a new SU die, the Flower Fold Die. A corduroy chocolate chip button in the middle and some pearls in the corner. I like my card :-))

De sketch:Mijn kaartje:Fijne dag!!


dinsdag 24 mei 2011

Goedemorgen!!

Zoooo, ik ben met heel veel dingen bezig geweest afgelopen week maar niet zoveel kaartjes gemaakt! Er liggen echter nog genoeg sketches en challenges te wachten op mijn bureau dus de inspiratie is er wel :-))
Maar voor vandaag moest ik natuurlijk een kaartje klaar hebben voor het Cards & Things blog en daar hebben we deze week een kleuren uitdaging voor je. Laat paars nu (één van) mijn lievelingskleuren zijn!
Ik heb mijn favoriete stempelset weer uit de kast gehaald (Just Believe). En met mijn markers ingekleurd.

De uitdaging:Mijn kaartje:


Fijne dag allemaal!!

dinsdag 17 mei 2011

Cards & Things challenge nr. 79

Pas ben ik bij Krista geweest en hebben we gefreubeld. Daar mocht ik met dit setje spelen dat Krista wel heeft (en ik niet, haha). Ik vind de hondjes echt superleuk!! Ik heb weer eens dat vrolijke oude papier tevoorschijn gehaald en dit kaartje ermee gemaakt.
Ik heb er de sketch challenge voor deze week voor gebruikt. Doen jullie ook mee??

De sketch:Mijn kaartje:Groetjes en een fijne dag!!

zaterdag 14 mei 2011

Today....

Today I spent the day with a new friend of mine, who lives in Rotterdam. She's a scrapbooker and I'm a cardmaker, but we've had a real good time! (Thanks Laura!)

We've made some cards and talked a lot (weird huh?) and here I'll show you what I did make today.

First of all it's a card with the sketch of Mojo Monday;

The sketch:And my card:The second one is a card using the sketch of Clean & Simple:Mij card:And the last one, we saw a sample on the blog of Andrea Walford and we both love the card of Andrea. I made mine the same, just other colors. Laura made here cards almost the same but gave her own touch on it. Here cards were pretty cool!!

My card:Have a good weekend!


woensdag 11 mei 2011

verjaardagskaartje

Ik wilde een voetbalkaart maken voor een zoon van een vriendin die volgende week jarig is. Maar vond het nog wel lastig om iets te bedenken. In deze stempelset ("goal") zitten alleen een bal en het woordje "goal". Maar ineens bedacht ik me dat ik de vorm van het paaskaartje van Christa wel kon gebruiken. Dus ik heb dat kaartje als voorbeeld genomen en de vorm nagemaakt. Hoe vinden jullie hem geworden??

Dit is hem:Ik heb het vrolijke "Celabrations" papier van SU weer gebruikt.
De kleuren zijn Pacific Point, Pear Pizzazz, Real Red en Bashful Blue.

Fijne dag!!

dinsdag 10 mei 2011

Cards & Things challenge nr. 78

Goedemorgen!

Ook deze dinsdag is er weer een nieuwe uitdaging op het blog van Cards & Things. Een sketch challenge deze week. En hij is gaaf!! Ik heb dit kaartje er mee gemaakt en zou jullie willen vragen om eens te gaan kijken op het C&T blog naar de kaarten van de andere teamleden!

Doen jullie ook weer mee?

De sketch:Mijn kaartje:Fijne dag!!

maandag 9 mei 2011

Lekker bezig vandaag....

Ook de sketch van Stamping 411 had ik nog liggen. Op de beurs in Zeist heb ik een embossingfolder gekocht met boomstructuur. En die had ik nog niet gebruikt. Dus die wilde ik bij deze sketch wel uitproberen. Ik heb na het embossen met een sponsje met inkt eroverheen gesponst. Ook de bloem waar de uil op zit heb ik ge-embost en daarna gesponst met inkt. Ik vind hem wel leuk geworden, en jullie?

I wanted to play along with the sketch at Stamping 411. At the fair in Zeist I bought a tree embossingfolder. And I had not used it yet. So I wanted to try at this sketch. I've sponged after embossing with some ink. The flower which the owl sits on I also embossed and then sponged with ink. I think it became fun, and you?

De sketch:Mijn kaartje:Have a nice day!!

kaartje

Goedemorgen!

Vanochtend was ik wat aan het surfen en kwam ik dit challenge-blog tegen. Daar staan ook alle sketches op die ze eens gehad hebben en ik vond deze sketch erg leuk. Ben gelijk aan de slag gegaan met dit kaartje. Tussendoor nog even naar de tandarts geweest :-), en zonet het kaartje afgemaakt. De link naar het blog vind je hier.

De sketch:Mijn kaartje:Het papier dat ik gebruikt heb is SU papier dat ik in de opruiming gekocht heb. Ik weet dus geen naam en eigenlijk heb ik gegokt dat het met Baja Breeze en Wild Wasabi goed combineert :-)
De ondergrond van de kaart is Very Vanilla net als het satijnen lint dat ik gebruikt heb.

Fijne dag!!

dinsdag 3 mei 2011

Het is weer dinsdag...

En dat betekent dat er weer een nieuwe uitdaging voor je klaar staat op het blog van Cards & Things Challenges!! Het is deze week een kleurenuitdaging. Kleuren waarbij ik onmiddelijk denk aan bloemen... maar daar wilde ik nu juist eens niet mee combineren. Ik heb een stempel gepakt die ik pas geleden op de beurs in Zeist gekocht heb en daar dit kaartje mee gemaakt. Ben benieuwd wat jullie maken met deze kleurencombi, doe je lekker mee??

De uitdaging:Mijn kaartje:
groetjes,

zondag 1 mei 2011

Stamping 411

Vanochtend zag ik de nieuwe sketch op het blog van Stamping 411 en heb ik dit kaartje gemaakt. Alles wat ik gebruikt heb is van SU. Ik heb een craft corduroy button met mijn elegant eggplant marker gekleurd, zodat hij bij het kaartje past.

This morning I saw the new sketch on the blog of Stamping 411 and I made ​​this card. Everything I used is from SU. I colored a craft corduroy button with my elegant eggplant marker, so that it fits the card.

De sketch:Mijn kaartje:Paper: Pale Plum, Whisper White, patterns designer series paper stack
Ink: Pale Plum, Elegant Eggplant, Old Olive
Stamps: Just Believe
Other: Basic Pearls, Old Olive ribbon, corduroy button, markers

Have a nice day!!