Pagina's

donderdag 28 februari 2013

Gastenkadootjes...

Vandaag even een snel berichtje. Gisteren had ik een party in Deventer en het was daar heel gezellig! Voor de gasten had ik het volgende gemaakt, een mini rittersport ingepakt in dit "doosje": Het papier is bashful blue en chocolate chip. De stempel komt van het setje "For the Birds" en de tekst komt van "Teeny Tiny Sentiments". De ondergrond van het bashful blue heb ik gestempeld met de background stippen stempel :-)

Lieve groetjes en:


woensdag 27 februari 2013

Kleurenkaartteam!


Hoi hoi allemaal,

Vandaag is het de laatste woensdag van de maand. En omdat ik mee doe met het kleurenkaartteam van Martina  plaats ik vandaag mijn kaartje met roze en groen! Nu heb ik onlangs het super mooie nieuwe "Tea for Two" design papier in huis gekregen (uit de Spring/Summer catalogus van Stampin'Up! En daar zit onder andere een vel in met hele mooie bloemen. Ik wist gelijk dat ik dat papier wilde gebruiken voor deze challenge. (wil je ook dit mooie papier bestellen? mail me gerust!!)

Dit is mijn kaartje:

Paper: Calypso Coral, Very Vanilla, Tea for Two DSP
Inkt: Lucky Limeade
Stamps: Bring on the Cake (SU)
Acc: calypso coral ribbon, designer builder brad

Zien jullie die leuke "brad" ? Ook uit de Spring/Summer catalogus. En het leuke daarvan is dat je losse doorzichtige plakrondjes erbij krijgt waarmee je dus zelf een stukje papier of een heel klein stempeltje als centrum van de "brad" kan maken. Zo heb je altijd een bijpassende brad. 

Dit was het plaatje dat bij de kleurenuitdaging hoort:

Kleurenkaartenteam : 13de oproep : roze en groen

Voor mijn kaartje heb ik de sketch van PPA als uitgangspunt genomen.

PPA153w-frame


Vanochtend ben ik weer op pad voor een party in Deventer, gezellig! De gastenkadootjes die ik gemaakt heb voor vanochtend vind ik zelf ook erg leuk geworden, maar die laat ik morgen zien! 

Voor nu, lieve groetjes en:

 

zondag 24 februari 2013

DCL en HSS challenge

Hoi hoi, 

vanochtend was de wereld weer wit toen ik naar buiten keek... de winter is dus nog niet voorbij. Onze honden vinden het heerlijk om in de sneeuw te rennen. Zo'n leuk gezicht!

Hebben jullie dat ook wel eens, dat je zit te zwoegen op een kaartje en het maar niet wil lukken?? Ik had dat met de challenge van de Dutch Card Lovers. Het thema is daar "monochromatic". Een thema dat ik erg leuk vind en ik begon gisteren enthousiast aan een blauwe kaart. Zo halverwege werd ik steeds minder enthousiast en ik kon het niet voor elkaar krijgen om er een kaart van te maken waar ik tevreden over ben.. Dat kaartje laat ik dus lekker niet zien :-)
Vandaag wilde ik toch weer een poging wagen, en ik zag de challenge van Hand Stamped Sentiments. Daar is een kleurenuitdaging die heel goed bij het monochromatic thema past. Dus begon ik opnieuw, dit keer met roze tinten. Maar weer wilde het niet lukken, grrrr. Toen toch maar weer één van mijn favoriete stempelsets uit de kast gepakt nl. "Circle Circus". Die set heb ik al zo vaak gebruikt en hij blijft leuk en je kunt er zoveel mee doen! En.... niet onbelangrijk, ik ben tevreden over deze kaart!

Dit is mijn kaartje geworden:

Stamps: Circle Circus (SU), tekst PTI
Ink: Cherry Cobbler, Melon Mambo, Pretty in Pink
Cardstock: Cherry Cobbler, Pretty in Pink, Whisper White


En dit is de kleurenchallenge van HSS:


Ben benieuwd naar jullie reacties!! 

Ik ga nog even verder freubelen aan een kaartje voor een andere uitdaging, voor nu wens ik jullie:


zaterdag 23 februari 2013

Dynamic Duos!

Hoi hoi allemaal,

Vanochtend moest ik werken, dat gebeurt 1x in de paar maanden, dat ik op een zaterdagochtend moet werken. Vandaar dat mijn berichtje vandaag ietsje later gepost wordt.

Ik heb weer een kaartje voor jullie met de nieuwe kleuren uitdaging van The Dynamic Duos #41.
Deze week een monochromatic combinatie, Pool Party en Island Indigo. Ik ben echt dol op de kleur Island Indigo maar Pool Party begin ik steeds leuker te vinden! 
Ik heb mijn setje "Circle Circus" gepakt en er een achtergrondje mee gestempeld. Daarbij heb ik ook de kleur Crumb Cake gecombineerd.

Vanmiddag ga ik lekker freubelen op mijn hobbykamer, het buiten toch veel te koud :-)

Dit is mijn kaartje:


Een jute touwtje er om heen, tekst van de set "Oh Hello" en nog een knoopje.
De basiskaart is Pool Party, met een tussenlaag van Island Indigo. De achtergrond is Whisper White van Stampin'Up! Een hele fijne papiersoort om op te stempelen!

Leuk dat je (weer) langskwam op mijn bloggie! 


donderdag 21 februari 2013

SU-per Challenge Blog van start!!

Goedemorgen allemaal!

Vandaag is een bijzondere dag, want op het nieuwe SU-per Challenge Blog gaat de eerste uitdaging van start! Dit is een nieuw Nederlands Challengeblog, waar demonstratrices van Stampin'Up!, uit verschillende teams, samen de handen ineen slaan om twee-wekelijks een nieuwe uitdaging te plaatsen! Daarnaast zullen we ook nog andere berichten gaan plaatsen, tips, of een leuk filmpje. dus kom regelmatig even kijken (of wordt gewoon volger, dan mis je niks!).

Elke 14 dagen is er een nieuwe uitdaging, waaruit drie winnaars gekozen worden. Aan het einde van de maand wordt uit alle inzendingen over de twee uitdagingen van die maand een winnaar gekozen (random) die een prijs krijgt! Hoe gaaf is dat??

De eerste uitdaging heeft een thema en dat is "Welkom".
Ik heb een kaartje gemaakt, waarin ik geprobeerd heb allerlei dingen te verwerken waar ik dol op ben. De kleur (paars, in dit geval Perfect Plum), Vlinders, pareltjes, een lintje. Kortom, ik hoop dat jullie mijn stijl er in herkennen????? Haha.

Papier: Very Vanilla, Perfect Plum, First Edition Specialty DSP
Inkt: Perfect Plum, Crumb Cake, Soft Suede
Stempels: Papillon Potpourri, Fabulous Phrases
Acc: ribbon, circle punches, butterfly punches, paper doilie, pearls

Ik hoop dat jullie een kijkje willen nemen op het nieuwe blog en, nog beter, mee gaan doen met de uitdaging! Dit is het adres:

http://su-per-challenges.blogspot.nl/

 Ook wil ik nog een warm welkom heten aan mijn nieuwe volgers, ik vind het tof dat jullie mijn blog willen volgen!! Dankjewel!!

Voor nu, lieve groetjes en:


dinsdag 19 februari 2013

Drie challenges!

Hoi hoi!

Eindelijk had ik weer eens tijd om te werken aan een kaartje met uitdagingen van Nederlandse Challenges. Weken gaan zo snel de laatste tijd, voor je het weet is de uitdaging al weer voorbij.
Maar nu grijp ik m'n kans en heb ik maar liefst drie challenges gecombineerd!

De challenge van: 
Creatieve Zebra: geen bloemen gebruiken
EKEF: vlaggetjes op de kaart
Dutch Card Lovers: babykaart

Ik heb mijn nieuwe setje maar weer gepakt, diegene waar ik vorige week een babykaart voor een meisje mee maakte. Vandaag heb ik voor een jongenskaart gekozen. (Nu moet er alleen nog ergens een jongen geboren worden ;-)) Vlaggetjes moesten er op en ik vond een leuk stukje design papier in de kleur Island Indigo. Ik vond dit het best te combineren met zwart, maar dat is wel een beetje somber voor een babykaart. Daarom ter compensatie maar een wit lintje erbij gepakt.

Verder ben ik druk met ons jongste hondje, zij is gisteren gesteriliseerd en nog wel een beetje zielig vandaag hoor.. 

Dan nu mijn kaartje:


Ben benieuwd naar jullie reacties!

Nog een fijne dag verder en tot gauw!

maandag 18 februari 2013

Nieuws!

Vorige week heb ik jullie beloofd dat ik vandaag met een nieuwtje zou komen, nou daar gaat ie dan: 

Komende donderdag gaan we van start met een nieuw Challenge Blog!!! Dit is een blog dat opgesteld is door Stampin'Up! demonstratrices uit verschillende teams. Wij willen laten zien dat we onze liefde voor Stampin'Up! graag delen en dat het ons niet uitmaakt in welk team je als demonstratrice zit. Een collegiale samenwerking dus! Ik ben heel blij dat ik mee heb mogen werken aan de oprichting van dit blog. Het nieuwe blog heet: 

SU-per-challenges
- onafhankelijk Nederlands challengeblog - 

en dit is de link er naar toe:

http://www.su-per-challenges.blogspot.nl/

Komende woensdag worden de teamleden aan jullie voorgesteld en donderdag gaan we van start met de eerste uitdaging! Ga snel kijken en wordt vast volger, zodat je niets hoeft te missen!


Graag tot ziens op het nieuwe blog (en natuurlijk ook op mijn eigen bloggie) en voor nu:


zondag 17 februari 2013

Party gisteren en template

Hoi allemaal!

Gisterenmiddag had ik een party bij mij thuis. Er waren 8 deelnemers en het was reuze gezellig! Als demo heb ik een kaart van Dawn gemaakt. Waarbij bleek dat nog niet iedereen de tip kent van een een hoekje met de vierkante pons maken zodat je een "flag" krijgt. Gaat heel wat sneller dan uitmeten en knippen met de schaar ;-)) Het filmpje van Dawn vind je HIER

En dit is het kaartje:


Gebruikte materialen:
Paper: Very Vanilla, Early Espresso, Parker's Patterns DSP
Ink: Crumb Cake, Early Espresso
Stamps: Vintage Verses (SAB)
Other: Paper doilie, framelits, linen thread, square punch, early espresso marker, color spritzer tool

Voor de make & take had ik een patroon van een doosje gevonden. Het doosje met het vogeltje heb ik vorig jaar al eens gemaakt. Voor nu had ik er nog een voorbeeldje bij gemaakt, de linker met het vlindertje en de stippen. Gebruikte materialen:
Cardstock: Sahara Sand, Very Vanilla, Whisper White, Pool Party
Ink: Pool Party, Sahara Sand, Cherry Cobbler
Stamps: Papillon Potpourri, Elements of Style, Oh Hello, Distressed Dots background stamp
Other: Ribbon, square punch, small oval punch

Ik had beloofd om de tekening op mijn blog te plaatsen, dus die heb ik net even zitten maken. 
De maten zijn in inches. 

Iedereen die er gisteren was reuze bedankt voor jullie komst! Ik vond het erg gezellig!
Voor nu nog een fijne dag en tot snel!zaterdag 16 februari 2013

Dynamic Duos #40

Hallo allemaal!! 

Het is weer zaterdag en dat betekent een nieuwe uitdaging op het blog van Dynamic Duos! Vorige week heb ik daar een weekje overgeslagen omdat ik mee deed met de Blog hop van ons Pinkies Team. Ben je de Bloghop niet tegengekomen en wil je hem alsnog volgen? Klik dan HIER. 

Maar voor vandaag heb ik een kaartje met de nieuwe kleuren uitdaging van DD. Ik vind het eigenlijk wel een mannelijk kaartje qua kleuren, maar die knoopjes, kun je eigenlijk wel een kaart met knoopjes er op naar een man sturen? Wat vinden jullie??

Ik hoop dat jullie ook mee willen doen. 

Ik zag ook dat ik er weer een volger bij heb, leuk! Van harte welkom en super dat je me wilt volgen!

En om jullie een beetje nieuwschierig te maken kan ik vertellen dat ik maandag met een nieuwtje kom! Ben je nieuwschierig, kom dan maandag even kijken op mijn blog!

Dan nu mijn kaartje:


De grijze rechthoekjes zijn gestempeld met een nieuwe stempel van de set Beyond Plaid, uit de Spring/Summer catalogus. Daar is dus ook een embossingfolder van met hetzelfde patroontje! Dat vond ik leuk om te combineren. De tekst is van een grote set "Word Play" die ik gratis kreeg van Stampin'Up! omdat ik voldaan heb aan een aantal criteria voor de eerste maanden als demonstratrice! Leuk he!! Ik ben er heel blij mee want ik heb al vaak naar die set zitten kijken maar vond hem eigenlijk te duur.

Dit is de kleurenuitdaging voor deze week:


De optie (wolken) heb ik deze keer niet gebruikt.

Nu ga ik zo verder met het voorbereiden voor de SU party die ik vanmiddag bij mij thuis geef. Hij zit meer dan vol aan deelnemers (leuk!) 

Voor nu, lieve groetjes en:


maandag 11 februari 2013

geboortekaartje

Hoi lieve bezoekers van dit blog! Ik waardeer het enorm dat je een kijkje komt nemen!  

Hebben jullie ook zo genoten van de bloghop van afgelopen weekend? Ikke wel! Wat een leuke dingen heeft iedereen gemaakt! 

Vorige week had ik nog een geboortekaartje nodig en ik heb onlangs de stempelset "Baby Prints" gekocht. Ik zat er al langer naar te kijken en vind hem zo leuk!
Ik heb er dit kaartje mee gemaakt, hij is al op de bus gegaan en hopelijk goed aangekomen. 


Dit is de stempelset:


Baby Prints - Clear-Mount Stamp

Vandaag ga ik weer verder met voorbereiden voor de party van morgenavond in Beekbergen en de party die komende zaterdagmiddag bij mij thuis is. Wil je nog komen zaterdag? Mail mij dan even!

Dit was het weer voor vandaag. Lieve groetjes en


zaterdag 9 februari 2013

Bloghop Pinkies Stampin'Up! Team: Part 1!


Hello! 


We’re so glad you could join us on Part 1 of the Pinkies Spring/Summer Blog Hop. We are showcasing lots of gorgeous projects using products from the new Stampin’ Up!® Spring/Summer Catalogue. We have so much inspiration to share with you so we will be offering two Blog Hops - Part 2 will be tomorrow (Sunday 10th February). Simply use the buttons at the end of each post to keep on hopping. Do come back tomorrow to see what Part 2 has in store. We love comments, so please tell us what you think!

The bloghop today and the bloghop tomorrow will start at the blog from Michelle Last. If you ever lose the hop, you can start at : Michelle Last

HOI! Vandaag houden we met zowel het Engelse als het Nederlandse Team van de Pinkies een Bloghop. De Pinkies zijn alle demonstratrices die onder Michelle Last vallen. Omdat er zoveel mee doen, hebben we de bloghop over twee dagen verdeeld. Vandaag deel 1, morgen deel 2. De Bloghop start op beide dagen op het blog van Michelle Last. Ik wens jullie veel plezier bij het bekijken van alles wat gemaakt is door de verschillende demonstratrices!

I've made a project of a box with 4 cards (4"x4" square). For this project I used the stampset "Oh Hello" in combination with the "Ovals Collection Framelits". You can order these separately or in a bundle, which saves  you 15% in the bundle!

The design paper I used is from the "Print Poetry Designer Series Paper Stack". A fun pad with 48 double-sides sheets! Perfectly matching with the 2012-2014 In Colors! Each sheet measures 11,4 x 16,5 cm.

The card bases are made from Raspberry Ripple cardstock, the box is made of Primrose Petals cardstock. At one of the cards I used the new Honeycomb embossing folder, which is so adorable!


And now my project: 


A closer look of the box:


And all the cards together


Thanks for joining the Bloghop! As you have followed the blog hop you came here through the blog of Gill. For now you can hop over to the next blog which is from Carmen!
  dinsdag 5 februari 2013

Kleuren challenge

Vandaag heb ik weer een kaartje voor jullie, ik heb de kleuren gebruikt van de challenge van The Color Throwdown. Die vind ik echt gaaf!! En ik heb mijn blenderpen uit de kast gehaald om deze mooie bloem in te kleuren met inkt. De tekst komt van een nieuwe stempelset uit de Spring/Summer mini. De blaadjes zijn gemaakt met het takje dat op de vogelpons zit. 

Ondertussen zie ik dat er natte sneeuw naar beneden komt buiten. brrrrr! En het was zo lekker gisteren met die zon! 

Dit is mijn kaartje:


En dit is de kleurenuitdaging:


Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Maak ik gelijk van de gelegenheid gebruik om te zeggen dat ik het superleuk vind om jullie reacties te lezen! Ik waardeer dat enorm! Omgekeerd probeer ik ook bij jullie langs te komen op je blog! Altijd leuk om te zien wat anderen inspireert en wat er gemaakt wordt in freubelland :-))

Lieve groetjes en: 

zaterdag 2 februari 2013

The Dynamic Duos #38

Zaterdag is het vandaag en dat betekent een nieuwe uitdaging op het blog van The Dynamic Duos!
Deze week een combinatie van Real Red en Pretty in Pink.
Ik heb deze mooie stempel uit de nieuwe mini catalogus van SU gepakt en hem twee keer gestempeld. Eerst in Pretty in Pink en daarna in Real Red. Vervolgens heb ik uit de Pretty in Pink afdruk het middelste rondje geknipt. Het randje een beetje gesponst en deze verhoogt opgeplakt op de rode afdruk. Ook het lint dat ik gebruikt heb komt uit de nieuwe mini catalogus.
Vervolgens heb ik alles op een witte ondergrond bevestigd en op een witte basiskaart geplakt.
Met het afronden van de hoekjes zaten er ineens twee zwarte vlekjes op mijn witte kaartje.... grrr. 
Dus heb ik maar vier strass-steentjes in de hoekjes geplakt ;-)

Dit is mijn kaartje geworden:


Dit is de uitdaging:


Kijk ook even bij de andere teamleden wat zij ervan hebben gemaakt!Lieve groetjes en:

vrijdag 1 februari 2013

Spring/Summer Catalogus is ingegaan!!

Hoi Allemaal,

Vandaag is het 1 februari en dat betekent dat ik eindelijk de nieuwe Spring/Summer (Lente/Zomer) catalogus met jullie mag delen! Ik heb hem zelf al een tijdje in huis en blijf er in bladeren!
Er staan weer zoveel leuke nieuwe dingen in!   

Waar ik zelf bijvoorbeeld erg weg van ben is de nieuwe Hexagon embossingfolder! (Pag.6)

Maar ook staan er weer veel mooie nieuwe stempels in, combinerende bundels (stempels met framelits) nieuwe lintjes, een nieuwe kleine vlinderpons, kortom, te veel om hier allemaal te noemen natuurlijk. Maar je merkt dat ik enthousiast ben! 

Ik heb voor jullie een link naar de online catalogus, klik op het plaatje hieronder. Dan kun je vast een voorproefje nemen van alle nieuwe dingen! De catalogus is geldig tot 30 juni, daarna kun je er niet meer uit bestellen. 


Wil je een papieren versie ontvangen? Stuur me dan even een mailtje!

Lieve groetjes en: