Pagina's

donderdag 29 augustus 2013

Nieuwe mini catalogus!! (én mooie aanbieding!!)

Goedemorgen allemaal!!

Vandaag gaat de nieuwe mini herfst/winter catalogus van start en kun je je bestelling aan mij doorgeven! Ik heb de link in de zijkant van mijn blog geplaatst. Als je op de afbeelding daar klikt opent de digitale versie van deze catalogus.


Er staan weer heel veel leuke dingen in, zowel voor de herfst, halloween, kerst. Genoeg om uit te kiezen. Ik heb een klein voorbeeldje gemaakt met een designpapier blokje "Winter Frost" (pag.29). 
Dit papierblokje is kaartformaat groot en heeft vier designs. Dit papier is er ook in 12"x12" formaat met nog meer prachtige designs. Dan heet het "Winter Frost Designer Series Paper" (ook pag. 29). 

Ik heb dit kadootje gemaakt naar aanleiding van een blogpost van Becky Roberts (je vind haar post HIER) Ik vond het zo'n leuk idee. Het is een stukje designpapier dat aan de onderkant dubbel gevouwen is en dan in de Tag Framelit gelegd is. Je kunt op deze manier een soort zakje maken.
Daar in heb ik een mini rittersport gestopt. En het kadootje is inmiddels onderweg naar iemand.


Ook heb ik een stukje Silver Ribbon gebruikt, dat ook in de nieuwe catalogus staat.

Deze mini catalogus loopt náást de grote jaarlijkse catalogus en de artikelen uit deze mini zijn te bestellen tot 1 februari 2014!

Naast de nieuwe artikelen zijn er een aantal kerst stempels en ponsjes uit de mini catalogus van afgelopen jaar, die nog steeds te bestellen zijn. Deze artikelen (zie hieronder, klik op het plaatje voor een vergroting!) zijn te bestellen tot 1 januari 2014.
Dan nóg een leuke aanbieding: Vanaf nu tot 30 september kun je de Butterfly Bundle bestellen met 15% korting!! Dat is de stempelset Papillion Potpourri met de Bitty Butterfly Pons!
Hoe gaaf is dat?? Klik op de afbeelding links op mijn blog (of hieronder) en je kunt zien waar het om gaat en wat de prijs is voor de set op hout of clear.Nou, weer genoeg nieuws voor vandaag! Heb je vragen, of wil je gelijk bestellen? Wil je misschien producten eerst zien? Neem contact met mij op en ik help je graag!!

Lieve groetjes,


woensdag 28 augustus 2013

Restjes....

Hoi allemaal!

Ik had nog wat restjes liggen van het kaartje dat ik vorige week gemaakt had. (Zie HIER).
Aangezien dit grijs met geel was ben ik een beetje gaan spelen met deze restjes en uiteindelijk kwam er dit kaartje uit. Grappig, om zonder sketch, met wat papiertjes dan uiteindelijk op een kaartje te komen. Tijdens het werken komen dan de ideeën vanzelf. De basiskaart heb ik ook nog licht gestempeld met een tekstje uit de set "notable notions". De letters heb ik ook uit chipboard gestanst waardoor ze wat dikker geworden zijn. Met de Big Shot kun je ook door Chipboard stansen en door nog veel meer dingen. Daarom ben ik zo dol op mijn Big Shot! :-)

Dit is het kaartje geworden:


Geen Challenge dus deze keer, maar ach, dat komt wel weer!

Bedankt voor jullie bezoek, lieve groetjes en:


dinsdag 27 augustus 2013

Alles mag?

Ja, dat is de uitdaging bij de Dutch Card Lovers. Alles mag! Nou dat is makkelijk!
Ik had toevallig nog een kleine explosie box die ik voor mijn vakantie gemaakt had. Al heel lang wilde ik dat eens uitproberen. En omdat ik het nog nooit eerder had gemaakt heb ik hem eerst in het klein gemaakt. De bloem bovenop heb ik geleerd van Anca, die het op haar swap in Almere gemaakt had.
Hij is gemaakt van 8 uitgeponste bloemen van het "opvulpapier" dat Stampin'Up! in haar dozen stopt bij een bestelling. Het is al gerecycled papier, maar nu dubbel gerecycled! Grappig he.

Hebben jullie wel eens een explosion box gemaakt? En hoe vond je dat? Ik vond het leuk om te doen! Op Youtube kun je diverse tutorials vinden hoe je dit maakt. 

Dit is hem geworden:


Zo valt hij open:


op de kleine kaartjes staat ook nog tekst:


Als je op de foto klikt verschijnt hij groter in je scherm!

Bedankt voor het kijken, lieve groetjes en:


maandag 26 augustus 2013

CQC Challenge

Hoi hoi!

Gisteren zag ik een gave kleuren challenge op het CQC blog! Ik hou erg van Island Indigo, en de combinatie met de andere kleuren vind ik erg mooi! Ik heb met de verschillende kleurtjes willekeurig cijfers gestempeld. Daarbij ging er iets mis, haha, dat herkennen jullie vast wel! Een vlekje inkt op het witte gedeelte. Dus dan maar iets verzinnen om dat vlekje te verbergen en dat heb ik gedaan dmv de kleine tag. De basiskaart heb ik nog gestempeld met de achtergrondstempel "Dictionary". Wat een leuke stempel is dat! 

Dit is mijn kaartje: 


En dit is de kleurenchallenge van CQC:


Bedankt voor het kijken, lieve groetjes en:


zaterdag 24 augustus 2013

EHI Challenge

Goedemorgen!

Gisteren beloofde ik jullie vandaag weer een kaartje te laten zien. Ik zag gisteren de challenge bij EHI en ik dacht, die kan ik wel combineren met een techniek die ik onlangs heb gezien.
De techniek bestaat uit het snijden van rechthoekjes uit design papier, die je vervolgens van linksboven naar rechtsonder doormidden snijdt. Je legt de papiertjes vervolgens op een vierkant, rechthoek of, zoals ik vandaag, op een cirkel. Waarbij je dan een leuk patroon krijgt.

Dit is mijn kaartje geworden:


De sketch die ik gebruikt heb van het EHI blog is deze:


Wil je meer voorbeelden zien met deze techniek of een filmpje om te zien hoe het in de praktijk werkt? Klik dan HIER.

Bedankt voor je bezoek en graag tot de volgende keer! 
Lieve groetjes en:


vrijdag 23 augustus 2013

Eerste kaartje(s) na de vakantie...

Hoi hoi!

Vandaag ben ik weer begonnen met freubelen.... Ik had een paar kaartjes nodig voor wat minder leuke gelegenheden en ik was wat aan het surfen waarbij ik een leuke techniek tegen kwam.
Het blijkt ook nog eens een snelle techniek te zijn ;-)
Je maakt gebruik van markers, waarmee je met verschillende kleuren losjes over het papier kleurt.
Daarop stempel je dan met een donkere inkt je afdruk. 
Ik heb gelijk maar drie kaartjes gemaakt en ik ga deze techniek nog wel vaker gebruiken, dat weet ik nu al!

Dit is het geworden:


De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Smoky Slate, Pool Party en Soft Sky

Ik heb nog een kaartje gemaakt, maar die krijgen jullie morgen te zien.

Voor nu, lieve groetjes en bedankt voor je bezoek!


donderdag 22 augustus 2013

Weer Thuis!

Hoi Allemaal!!

Het is even stil geweest hier op mijn blog. Ik was namelijk op vakantie! Wij waren in Oostenrijk. Na jarenlang in Frankrijk geweest te zijn wilden we wel eens wat anders doen. En dat is gelukt. We zaten in Karinthië en hadden prachtig weer! We hebben veel gezien en gedaan en het ging natuurlijk veel te snel allemaal! Maar ja, we kijken terug op een geslaagde vakantie.

Voor het eerst in mijn leven heb ik in de zomer op een berg in de sneeuw gestaan:


Ik had de verhalen wel eens gehoord, beneden in het dal 30 graden en boven op de berg sneeuw en koud! Maar nu heb ik het zelf ervaren, wat was dat leuk!

Dat we ook mooi weer hebben gehad kun je hier zien:


Vanaf nu ga ik mijn hobby weer oppakken want ook daarvan heb ik vakantie gehad.

Binnenkort kun je hier weer de eerste kaartjes zien en vanaf nu kun je ook weer bestellingen doorgeven voor Stampin'Up! Ik ga dit weekend bestellen en ook nu nog geldt: geen verzendkosten!

Lieve groetjes en:


donderdag 1 augustus 2013

Stampin'Up! Nieuws

Hoi hoi,

Vandaag geen kaartje, maar nieuws dat te melden is vanuit Stampin'Up!

Allereerst is er deze maand (1 - 31 augustus) een leuke design papier aktie!
Koop je drie pakketten designpapier, dan krijg je de vierde gratis! (Designer Series Paper Stacks and Specialty Designer Series Papers niet inbegrepen). Dus mocht je nog designpapier willen bestellen? Dan kan dat deze maand extra voordelig! 


Dan is er deze maand ook weer een nieuwe set "Best off" uitgekomen en deze maand is dat The Best Off Shelli. Wat natuurlijk slaat op Shelli Gardner, de oprichtster van Stampin'Up! Verkrijgbaar tot maart 2014. 


En dan het laatste nieuwtje: ondanks de zomerse temperaturen buiten is er bij Stampin'Up! al weer hard gewerkt aan de herfst/winter catalogus. Als demonstratrices kunnen wij een maand eerder bestellen dan dat de klanten dat kunnen. Zodat wij vast gelegenheid hebben projecten te maken met nieuwe spullen. Ik heb deze catalogus al in huis en er staan leuke dingen in! Voor jullie dus nog niet beschikbaar maar, je kunt al wel aangeven of je een catalogus wilt ontvangen van mij. Stuur me even een mailtje en ik ga er één voor je opzij leggen! De catalogus gaat 29 augustus officieel in en ik ga proberen om hem uiterlijk op die datum bij jou te bezorgen. Doe je ook een bestelling deze maand, dan krijg je hem er gratis bij! Geef je bestelling dan wel uiterlijk 24 augustus door!

Nou, weer genoeg leuke dingen dacht ik zo?

Geniet van het zomerse weer en bedankt voor je bezoekje aan mijn blog!


Lieve groetjes en: