Pagina's

maandag 30 september 2013

Freshly Made Sketches

Hoi hoi,

Nog een berichtje van mij vandaag.... Ik heb nl. nog kaartjes gemaakt voor de sketch Challenge van Freshly Made Sketches en als ik tot morgen wacht kan ik mijn kaartjes niet meer mee laten doen bij de challenge. Dat zou toch jammer zijn he :-)
Ik ben (zoals jullie misschien weten) druk met de voorbereidingen voor de Artistieke Handen beurs waar ik hoop te gaan staan. Daarvoor moet ik natuurlijk wel wat voorraad aan kaartjes hebben. En na al heel veel bedankt/beterschap en gefeliciteerd kaartjes bedacht ik ineens dat babykaartjes ook altijd van pas komen. Dus vandaar dat ik een kleine produktie aan babykaartjes aan het maken ben, haha.

Ik zag de sketch van FMS en dacht, dat kan ik wel gebruiken voor mijn kaartjes. Dit is het geworden:

Paper: Soft Sky, Blushing Bride, Whisper White, Subtles Paper Stack DSP
Stamps: Baby Prints, A Fitting Occasion, A Dozen Thoughts
Ink: Soft Sky, Blushing Bride
Acc: basic jewels, 1" circle punch, 1 1/4" scallop circle punch, bitty butterfly punch

Het kleine rondje linksonder ziet er van dichterbij zo uit:


En dit is de sketch die ik gebruikt heb:


Bedankt voor je bezoekje en ok, voor de 2e keer:


Uitslag Wedstrijd Envelop kaartje!!!

Goedemorgen allemaal!!

Het is vandaag 30 september en dat betekent dat ik de winnaar bekend ga maken van mijn wedstrijd.
Ik vond het superleuk om te merken dat jullie graag mee wilden doen! 
Ik ga eerst alle bijdragen even laten zien (in willekeurige volgorde)Cuny:

7 deelnemers, prachtige kaartjes vinden jullie ook niet??
En dan nu de winnaar........ via Random gekozen.....


MIRANDA!!Van harte gefeliciteerd Miranda! Mail me even je adres gegevens en ik stuur de prijs zo snel mogelijk op!! Heb je niet gewonnen? Geen nood, ik bedenk binnenkort weer een nieuwe wedstrijd!

Lieve groetjes en:


zondag 29 september 2013

Oma Dee en PPA en wedstrijd!

Hoi hoi!!

Voor deze (grijze) zaterdagmiddag had ik mij voorgenomen om weer lekker te gaan freubelen en dat is gelukt! Ik heb eerst eens rondgekeken naar diverse challenges om te zien waar ik aan mee wilde doen. Nu lees ik regelmatig op diverse bloggen over "oma Dee" en dat is geheel nieuw voor mij. Ik ben van jaren terug eigenlijk gewend om vooral op Amerikaanse challengeblogs mee te doen maar de laatste 1,5 jaar probeer ik ook steeds vaker mee te doen wat dichter bij huis en vandaar dat ik Oma Dee ook tegenkwam. Zij hebben een sketch als uitdaging en ik vond hem wel erg leuk. Ik ben er een beetje mee gaan spelen en heb uiteindelijk een soort envelop kaartje gemaakt. Van het halve rondje aan de bovenkant van de sketch heb ik een flapje gemaakt en aan de binnenkant heb ik een extra kaartje gemaakt zodat je daar nog wat tekst op kwijt kunt. Om het flapje vast te houden als de kaart dicht zit heb ik een knoopje gebruikt die ik voor de helft vastgemaakt heb met stevige lijm. 
Dit is het uiteindelijk geworden:


Als je het kaartje open maakt zie je dit:


De kleurencombinatie heb ik gevonden op het challengeblog van Pals Paper Arts. De stempelset die ik gebruikt heb is Betsy's Blossoms, een setje dat ik erg leuk vind (maar te weinig gebruik :-)

Tijdens het maken van dit kaartje bedacht ik dat het wel weer leuk zou zijn om een wedstrijdje uit te schrijven. De opdracht is: maak ook een envelopkaartje naar dit modelletje. Je neemt een stuk cardstock van 9cm bij 29,5cm (lengte A4). Je maakt een vouwlijn op 10 cm en 21 cm. Er blijft dan een (klein) stukje over dat de flap wordt. Je mag zelf bedenken hoe je de flap maakt. Met een framelit (zoals ik gedaan heb) of met een randpons, of andere vorm. Dat maakt niet uit. Maar het flapje moet er wel inzitten. Hier zie je de basis van het kaartje:


Als je kaart klaar is zet je hem op je blog of facebook pagina en zet je de link naar je bericht in de reacties onderaan dit bericht. Je hebt de tijd tot 30 september en je mag zo vaak meedoen als je wilt. Je hoeft niet perse materialen van Stampin'Up! te gebruiken maar dat mag natuurlijk wel!! Op 30 september kies ik een winnaar en die wint een setje "Season of Style" Washi Tape van Stampin'Up! Daar doe ik dan ook nog wat velletjes designpapier bij van 10x15cm.

Season Of Style Designer Washi Tape

Ik zou het leuk vinden als er veel mensen meedoen dus geef het door zou ik zeggen :-))

Voor nu: bedankt voor het kijken, lieve groetjes en:


zaterdag 28 september 2013

Workshop Herfstkaarten

Hoi hoi!

Ik had jullie nog de kaarten beloofd die we dinsdagavond gemaakt hebben bij mijn workshop Herfstkaarten! We hebben drie kaarten gemaakt met verschillende technieken. 
Dit zijn ze geworden:
Ik heb zelf ook weer lekker meegedaan zodat mijn voorraadje voor de artistieke beurs binnenkort aangevuld wordt :-)
De nederlandse tekst heb ik geprint en daarna met een Stampin'Up! framelit uitgestansd.

Stampin'Up! nieuws:
Vanaf nu is er ook in Nederland een Clearance Rack! Wat is een Clearance Rack??? Dat is zeg maar de opruiming van Stampin'Up! Artikelen die uit de collectie zijn worden met flinke korting verkocht. Je kunt ze alleen via de webshop kopen dus als je wat wilt hebben ga je naar mijn webshop:


En zoekt de Clearance Rack op. Vervolgens kun je zien wat er allemaal in de uitverkoop is. Wil je iets bestellen? Maak dan even een account aan en je kunt je gang gaan!

Lieve groetjes en:


vrijdag 27 september 2013

Workshop mini boekje

Hoi hoi!

Gisteravond gaf ik een workshop bij Reina en zij wilde graag een uitdagend projectje. Ik had een mini boekje gemaakt en de basis heb ik verteld. Daarna ging iedereen aan de slag met het papier dat ik voor ze mee had gebracht. Erg leuk om te zien hoe verschillende alle boekjes zijn geworden! Jammer alleen dat ik daar geen foto van gemaakt heb (om één of andere reden vergeet ik altijd een foto te maken tijdens workshops.....)

Maar goed, ik kan jullie het boekje laten zien dat ik voorbereid had. Ik heb het afgeleid van een miniboekje dat ik eerder al eens gemaakt heb. En ik bedacht vanochtend dat het ook wel leuk is om er een kerstversie van te gaan maken. Ik heb iets met miniboekjes de laatste tijd... haha. 

Dit is de voorkant:

De basis is de kleur Soft Suede, het design papier dat gebruikt is heet "Venetian Romance"en is natuurlijk van Stampin'Up!

Als je het boekje openklapt heb ik een flapje naar links en naar rechts. Bij beide flappen hebben we zowel de voor als achterkant gepimpt. (klik op de foto voor een vergroting)Het cardstock is natuurlijk ook in bijpassende kleuren!

Voor Reina als gastvrouw heb ik natuurlijk nog een kadootje meegenomen:


Vanavond hebben we een regionale avond voor demonstratrices van Stampin'Up! Erg veel zin in en leuk om iedereen weer te zien! 

Voor nu, bedankt voor het kijken, lieve groetjes en:


woensdag 25 september 2013

Kleurenkaarten Team

Goedemorgen!

De workshop Herfstkaartjes maken was zeer geslaagd gisteravond! Ik zal de kaartjes die we gemaakt hebben nog wel laten zien, maar dat komt een andere keer. Voor de workshop kerstkaartjes op 29 oktober a.s. kun je je nog aanmelden!

Vandaag gaat het Kleurenkaarten Team weer van start. Na een vakantieperiode is vandaag de kleurencombi lichtblauw en rood aan de beurt.
Ik heb voor lichtblauw de kleur soft sky genomen. Het witte achtergrondje heb ik geëmbost, al is dat niet zo heel goed te zien op de foto!

Dit is mijn kaartje:


Voor het rode labeltje achter de tekst heb ik de Modern Label Punch gebruikt, waarbij ik hem wat verkleind heb. Vervolgens moest ik de ronde hoekjes heel iets bijknippen maar het resultaat vind ik wel grappig! Hieronder een foto van hoe ik dat gedaan heb:


Op het blog van Martina vind je de lijst van de overige deelnemers! 

***

Tot slot wil ik nog een oproepje doen voor mijn Online Stampclub:

- Je geeft je op voor 8 maanden

- Je besteld maandelijks voor minimaal 25 euro aan Stampin'Up! produkten

- Eén maal in die 8 maanden ben jij de Hostess en ontvang je de Hostess Credits van die maand (en kun je dus gratis extra produkten uitzoeken!

Ik zoek nog een paar mensen om mijn groepje vol te krijgen. Het is een leuke en makkelijke manier om je verzameling Stampin'Up! produkten uit te breiden! Mail mij op erna.logtenberg@gmail.com!

Dat was het voor nu, lieve groetjes en:


dinsdag 24 september 2013

Twee Challenges....

Hoi hoi,

Op één van mijn favoriete challengeblogs stond weer een leuke sketch! Ik heb de sketch wel een beetje naar mijn eigen idee bewerkt merkte ik toen mijn kaartje af was, haha.
Dat komt vast omdat ik nog een andere challenge er bij aan het combineren was.

Dit is mijn kaartje geworden:De sketch komt van Freshly Made Sketches en de uitdaging "fall colours and a leaf" 
komt van CAS-ual Fridays. 

Bedankt voor het kijken, lieve groetjes en:


maandag 23 september 2013

Crazy for Cas

Goedemorgen!

Hoe was jullie weekend? Afgelopen zaterdag ben ik met Sharon gaan kijken bij de Apeldoornse Ruiter Kampioenschappen. Er waren een aantal bekenden die mee deden en het was leuk om te zien!
Volgend jaar hoopt ze zelf mee te gaan doen. 
Gistermiddag was het lekker weer, hebben jullie daar ook nog een beetje van genoten?

Ik heb ook nog tijd gemaakt om te freubelen. Ik zag op het challengeblog van Crazy for Cas een leuke uitdaging staan. Een lift challenge. Daar heb ik deze kaart mee gemaakt:Ik heb hem gelijk in verschillende kleuren gemaakt en met nog wat andere teksten. Want over een paar weken (drie om precies te zijn) sta ik op een artistieke handen beurs hier in Apeldoorn. Ik mag daar dan eigen "werk" verkopen dus dan moet ik wel een voorraadje hebben natuurlijk. Ik ben dus lekker druk met het aanleggen hiervan! Daarnaast heb ik ook nog m'n workshops die gewoon doorgaan. Gelukkig heb ik deze week een weekje vrij en extra freubeltijd.

Denken jullie nog aan de wedstrijd? Er kunnen nog wel wat deelnemers meedoen!
En je kunt leuke washi tape winnen! Je hebt tot a.s. zaterdag de tijd om je kaartje bekend te maken.

Dat was het voor nu, lieve groetjes en:


donderdag 19 september 2013

SU-per Challenge #15

Hoi hoi!

Vandaag gaat alweer de 15e challenge van start bij SU-per Challenges!
Deze keer een sketch, je mag alle materialen gebruiken die je wilt. Maar we vinden het wel leuk als je ook wat Stampin'Up! materiaal gebruikt.

Doen jullie ook weer mee? Dit is alvast mijn kaartje:

Paper: Whisper White, Pool Party, Smoky Slate, Winter Frost DSP Stack
Stamps: Joy to the World
Ink: Smoky Slate
Acc: Silver ribbon, oval framelits, basic jewels

Ga ook even kijken op het blog naar de prachtige creaties van de andere teamleden!

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en:


woensdag 18 september 2013

Sneak Peak....

Hoi hoi!

Volgende week dinsdagavond, 24 september a.s. geef ik een workshop herfstkaartjes maken. We maken drie kaarten en je krijgt nu alvast een paar sneak peaks....Zin om mee te doen??? Er zijn nog drie plekjes! Geef je gauw op! 
Deelname is 7,50 inclusief alle materialen.
Tijd: 19.30 - 22.00

Graag tot morgen, dan heb ik weer een nieuw berichtje voor jullie.
Lieve groetjes en:

dinsdag 17 september 2013

Single stamps bij Stampin'Up!

Hoi Allemaal,

Vanaf vandaag zijn er ook weer single stamps verkrijgbaar bij Stampin'Up!
Het zijn stempels in kerststijl en verkrijgbaar tot 31 januari 2014.
Als je op de afbeelding klikt ga je naar een grotere pdf waar je ze beter kunt bekijken...

Single Stamps

Lieve groetjes en:


zaterdag 14 september 2013

Pinkies Autumn/Winter Bloghop!

Thank you for joining us on another Pinkies Blog Hop! We're showcasing lots of gorgeous projects using products from the new Stampin’ Up!® Autumn/Winter Seasonal Catalogue. Simply use the buttons at the end of each post to keep on hopping. 

Hoi! Vandaag houden we met een deel van zowel het Engelse als het Nederlansde Team van de Pinkies een Bloghop. De Pinkies zijn alle Stampin'Up! demonstratrices die onder Michelle Last vallen. Tijdens deze Bloghop laten we projecten zien die gemaakt zijn met de nieuwe artikelen uit de herfst/winter catalogus van Stampin'Up! Ik wens jullie veel plezier bij het bekijken van alles wat gemaakt is door de verschillende deelnemers! We zijn heel benieuwd wat jullie er van vinden en lezen graag jullie reacties!

I've made a Flipbook/scrapbook with the Season of Style Designer Series Paper and the Season of Style Designer Journaling Tags. It was so much fun to make this album! I have lots of pictures so I made a collage photoframe. (klick on the picture to enlarge!)

Ik heb een Flipbook/ scrapbook gemaakt met het Season of Style Designer Series Paper en de bijpassende Journaling Tags. Het was zo leuk om dit album te maken! Ik heb aardig wat foto's gemaakt dus ik heb er een collage van gemaakt. Als je op de foto klikt verschijnt hij groter in je scherm!

Paper: Cherry Cobbler Textured Cardstock, Chocolate Chip, Very Vanilla, Old Olive, Cherry Cobbler, Season of Style Designer Series Paper
Ink: Old Olive
Stamps: Festive Flurry
Acc: Old Olive Simply Styled Embellishments, Cherry Cobbler 1"Stitched Edge Grosgrain Ribbon, Season of Style Designer Journaling Tags, Season of Style Washi Tape, Expressions Thinlits Dies, Festive Flurry Framelits Dies, Very Vintage Designer Buttons


Have fun and hop over to the next blog from Xandra! Klick on the buttons below:
donderdag 12 september 2013

Zomaar een kaartje....

Hoi hoi!!

Even een kort berichtje ... om te laten weten dat er komende zaterdag een Bloghop is van het Pinkies team! Een bloghop is niets anders dan van het ene blog naar het andere blog "hoppen" en op elk blog bekijken wat de blogger gemaakt heeft. In dit geval staan de produkten uit de herfst/winter catalogus centraal en zul je dus een hoop inspiratie op kunnen doen voor de artikelen die daar in staan! Kom zeker even kijken zaterdag, erg leuk!!

Vergeten jullie niet om mee te doen met mijn wedstrijdje? Zie het vastgezette bericht bovenaan mijn blog! Ik heb een leuke prijs dacht ik, dus doe lekker mee!

Dan nog een kaartje voor jullie, zomaar wat gestempeld met een nieuw setje...

Bedankt voor het kijken en tot zaterdag!


dinsdag 10 september 2013

Mojo Monday!

Hoi allemaal!

Gisteren begon ik aan een kaartje met daarbij de sketch van Mojo Monday als uitgangspunt. Vanochtend bedacht ik dat ik er nog wel een paar kon maken alleen met een andere kleur. Maar omdat ik mijn eerste kaartje al klaar had (de blauwe Coastal Cabana versie) zie je een klein verschil met de andere drie kaartjes. Wie ziet wat het verschil is? haha.
Er was nog een klein dingetje wat anders was, maar dat heb ik nog kunnen herstellen. Ik had het tekststempeltje achter de vlinder eerst in crumb cake gestempeld maar dat viel te weinig op. Dus heb ik het bovenste er weer afgehaald en er opnieuw een tekstje onder geplakt, nu met early espresso gestempeld. Dit is mijn eerste kaartje:


En dit zijn de andere kaartjes: (klik op de afbeelding voor een vergroting)


En dit is de sketch die ik gebruikt heb:


Bedankt voor het kijken en graag tot de volgende keer!