Pagina's

vrijdag 25 juli 2014

Wordt jij ook Stampin'Up! VIP??

Hoi hoi!

Word jij ook een Stampin'Up! VIP?? 

Bij Stampin'Up! noemen ze iedereen die zich inschrijft een "demonstratrice". En daarmee wordt al snel de indruk gewekt dat je workshops en/of party's moet geven. Ontzettend jammer, want als je dat niet wilt dan is dat helemaal niet nodig!
Wij noemen hobby demonstratrices daarom Stampin'Up! VIPS! Gewoon lekker genieten van alle voordelen die Stampin'Up! te bieden heeft en altijd 20% korting op je aankopen!

Het is NU de perfecte tijd om je aan te melden als 
Stampin'Up! VIP!

Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden en je Starterskit samen te stellen met produkten ter waarde van €175,- 

MAAR,

 het gave is, je betaald slechts €129,-!!! 

Alles wat je nodig hebt is je verlanglijstje, je bankgegevens en in 3 - 5 werkdagen wordt jouw doos met verrassingen (zonder extra portokosten) bij je bezorgd! Van mij persoonlijk krijg je dan ook nog eens apart een leuk welkomstpakket!Een paar redenen waarom NU de perfecte tijd is om je aan te melden:

·        Als je je nu inschrijft, hoef je je eerste kwartaal minimum (€300,- excl. btw) pas EIND december gehaald te hebben.
·        De nieuwe catalogus is net uit, dus allemaal nieuwe dingen om je starterkit mee te vullen!
·        De nieuwe HERFST/WINTER catalogus is online beschikbaar voor demonstratrices (en deze is weer om te smullen!!!)
·        Wanneer je een order plaatst, binnen 45 dagen na inschrijving van tenminste €225,- krijg je maar liefst 30% korting over deze eerste order!! En vanaf 1 augustus kun je daarbij ook nog eens kiezen uit die nieuwe herfst/winter catalogus als speciale pre-order voor demonstratrices!
·        Je hebt nog de hele zomer om vertrouwd te raken met de prachtige kwaliteits-produkten van Stampin'Up! voor het nieuwe creatieve seizoen weer begint.
·        Het is een super aanbod, lage kosten, standaard korting van 20% en je loopt GEEN risico!

Daarnaast heb je de mogelijkheid om mee te gaan naar alle leuke evenementen die Stampin'Up! organiseert en kun je vele nieuwe mensen leren kennen die allemaal dezelfde hobby delen als jij! Mijn eigen ervaring is dat veel van die ontmoetingen uitlopen op nieuwe vriendschappen! 

Wanneer je nog vragen hebt dan kun je altijd contact met me opnemen!

Maar wanneer je de stap wilt nemen is het voldoende om op onderstaande link te klikken en gelijk aan de slag te gaan!


En dan verwelkom ik je alvast van HARTE in mijn super gezellige team! Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten! 

Lieve groetjes en:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en het achterlaten van een berichtje! *** Thanks for visiting my blog and leaving me a comment!