Pagina's

dinsdag 19 augustus 2014

Party Time!

Hoi hoi!

Het gewone leven begint al weer een beetje te wennen na de vakantie.... Maar toch denk ik nog veel aan dat heerlijke Frankrijk waar we geweest zijn! 

Ik zie dat ik een paar nieuwe volgers heb; van harte welkom! Leuk dat jullie mijn blog de moeite waard vinden om te volgen! 

Ondertussen heb ik ook m'n kamer weer gevonden en het zit weer als vanouds achter mijn bureau. Afgelopen week kwam ik een gave kleurencombi tegen en die wilde ik zelf ook gebruiken op een kaartje.
De nieuwe In Color "Lost Lagoon" samen met "Soft Sky". Daar heb ik dan ook nog een beetje "Smoky Slate" bij gepakt. Samen met het nieuwe setje High Five, werd dat dit kaartje:


De ondergrond is geëmbost met de grote stippen embossingfolder, als je de afbeelding vergroot kun je het beter zien. De bloemetjes zijn gemaakt met de Petite Petals set en pons, en de kleinste bloemetjes met één van de drie ponsjes uit het Itty Bitty Accents Punch Pack. 

Gisteren heb ik ook mijn bestelling binnen gekregen met nieuwe kerstspulletjes, ook daar ben ik al lekker mee aan de gang geweest. Maar de resultaten daarvan komen komende week wel op mijn blog :-)

Voor nu: bedankt voor je bezoekje, lieve groetjes en:


5 opmerkingen:

 1. een hele leuke kaart werd het nog, mooie kleurtjes
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Erna, dit is een heel mooie kaart!! De kleuren en de sketch!
  Gaaf! Fijn dat je je kamer weer hebt gevonden;-)
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie en gezellige kaart ☺
  Liefsss van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig kaartje in prachtige kleuren!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je laat ons wel weer ff een super mooi kaartje zien vandaag. Gelukkig is je inspiratie niet in Frankrijk gebleven.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en het achterlaten van een berichtje! *** Thanks for visiting my blog and leaving me a comment!