Pagina's

maandag 20 oktober 2014

Stampin'Up! Herfst/Winter Supplement!

Hoi hoi!

Wat was het gaaf in Brussel! Foto's volgen nog hoor! Ik ben nog een beetje aan het bijkomen van het superleuke weekend! We hebben zoveel leuke dingen gezien, gehoord en gekregen! 

Een van de dingen die we zagern was de mega leuke kerststerren set die in de herfst/winter bijlage staat die vandaag ook voor jullie ingaat! Hieronder een indruk van de Kit. In deze kit zitten alle materialen om maar liefst 26 sterren te maken in verschillende grootte:


Als je dit in het echt gezien hebt..... kun je gewoon niet wachten tot je ze zelf kunt maken!! 
Geloof me, dit is een superleuke KIT die het geld echt waard is!!

De folder met extra spulletjes kun je hier bekijken:

(klik op het plaatje)

Heb je er vragen over of wil je gelijk je bestelling doorgeven?? Dat kan via mail! Morgen ga ik een bestelling de deur uit doen! De artikelen in deze flyer zijn te bestellen zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij: OP = OP!!

Verder is dit de laatste week dat je kans maakt op GRATIS designpapier de komende 6 maanden bij Stampin'Up! Het enige dat je hoeft te doen is je starterskit uitzoeken en je in te schrijven bij SU. Geen addertjes, geen moeilijke dingen, gewoon je eigen spulletjes met 20% korting kopen! 

Ik zou het zo gaaf vinden als ik voor 31 december 5 nieuwe teamleden kan verwelkomen! En wanneer je je deze week inschrijft krijg je gewoon 6 maanden lang dit GRATIS papier!! 
Geldig tot en met 24 oktober a.s.!!


Weer genoeg info voor nu, bedankt voor je bezoekje, lieve groetjes en:


1 opmerking:

  1. Ziet er gaaf uit Erna! Ben wel benieuwd naar je verhalen en foto's!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en het achterlaten van een berichtje! *** Thanks for visiting my blog and leaving me a comment!