Pagina's

zaterdag 19 december 2015

Stampin'Up! bij Stempel Mee!

Hoi hoi!

Vandaag hebben we bij Stempel Mee weer een leuke dag voor jullie, 
de Stempel Mee Kerstspecial!

Samen met Krista Driessen en Mariska van der Linde vormen wij het team van Stempel Mee. Wij verzorgen 1x per maand een SOL (Scrap On Line) waarbij we live een workshop streamen. Als je je opgeeft voor deze workshop krijg je in de week voorafgaand een pakketje materialen thuisgestuurd waarmee je live mee kunt doen tijdens de SOL. Kun je onverwachts toch niet live meedoen, geen probleem! De dag na de SOL ontvang je van ons de link naar de video en de werkbeschrijving van het project, zodat je altijd zelf aan de slag kan!

Op World Card Making Day (3 oktober jl) deden wij al een dag voor Stempel Mee. Vandaag staat in het teken van de Kerst. We hebben drie workshops voor jullie en dat betekent ook drie filmpjes!

Verder hebben we gedurende dag verschillende raadsels voor jullie waarmee je, met het goede antwoord, een leuke prijs kunt winnen! 

Mijn bijdrage voor vandaag is een klein doosje, waarin je iets kunt doen om kado te geven. Bijvoorbeeld een mooie pen, of iets lekkers, of wat je ook maar kunt bedenken.

Ik heb meerdere varianten gemaakt:


De video waarin ik vertel hoe je dit doosje kunt maken staat hieronder:Voor de workshops van Krista en Mariska en de wedstrijd kun je kijken op onze 
Stempel Mee Facebook PAGINA


We hebben ook een Stempel Mee Facebook GROEP


Hierin kun je je foto's plaatsen van de gemaakte projecten.
Ook kun je in deze groep je zelfgemaakte kaarten ed laten zien.

Ook vind je hier informatie over de volgende SOL (29 januari 2016) en hoe je je kunt aanmelden.

Veel plezier vandaag en een fijne dag!

      
     

1 opmerking:

  1. Ha Erna, wat een superleuk doosje. Dank je wel voor je heldere uitleg in het filmpje. Groetjes en fijn weekend, Ankie

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en het achterlaten van een berichtje! *** Thanks for visiting my blog and leaving me a comment!