Pagina's

zaterdag 28 februari 2015

Stampin'Up! another Butterfly Basics..

Hoi hoi!

Hoe is het bij jou? Ik hoop dat het allemaal goed met je gaat! En dat je ook af en toe lekker de tijd neemt om even te freubelen! 

Ik kwam de sketch van Freshly Made Sketches tegen. maar helaas, ik was te laat met het uploaden van mijn kaartje. Toch wil ik hem graag aan je laten zien. Ik heb voor het schuine strookje gebruik gemaakt van het Sale-A-Bration papier, dat je zo leuk kunt sponsen. Er zit een gladde structuur op van blaadjes, sterretjes, stipjes enz. Ik heb het al eens eerder laten zien. 

Vandaag gebruikte ik de blaadjes.... en gebruikte de tekst uit de butterfly basics. 
De vlinder stanste ik met de Butterflies Thinlits Dies. Ik stanste er nog één uit vellum die ik er achter geplakt heb voor het effect. 


Een tekst erbij, wat spetters met de marker gemaakt en de lichtblauwe stipjes heb ik gemaakt met een stempeltje uit de set Perpetual Birthday Calendar

stampin up Stampin'Up! butterfly basics butterflies thinlits lovetostamp erna logtenberg

Het is deze week vakantie in onze regio. Ik moet wel gewoon werken, maar het feit dat op mijn vrije dagen de wekker niet gezet hoeft te worden om mijn dochter naar school te krijgen geeft al genoeg vakantie gevoel. 

Hopelijk genieten jullie er ook een beetje van! (of je hebt het vorige week al gehad!)

Bedankt voor je bezoekje, ik wens je een fijne dag!


      
     

donderdag 26 februari 2015

Stampin'Up! SU-per Challenge!

Hoi hoi!

Vandaag is het weer de beurt aan mijn team om de voorbeelden te leveren voor de nieuwe challenge. De nieuwe challenge van vandaag is "Brights"

Gebruik 1 of meer kleuren uit de Brights family van Stampin'Up!

Nu moet je weten dat ik de kleuren op zich best mooi vind, maar ik gebruik ze errug weinig. Ik kan er niet zo goed mee overweg. Het was dan ook een hele uitdaging om hier een kaartje mee te maken. 
Hoewel ik ook één kleur had kunnen nemen, wilde ik perse meerdere kleuren gebruiken...

hoezo eigenwijs.... 

twee kaartjes verdwenen in de prullenbak.. en toen kwam deze. En hé, ik vond hem best geinig! 

Ik heb er onlangs al een sneakpeak van laten zien op instagram. dus als je me daar volgt... dan herken je hem vast! 

Dit was de sneakpeak:


En dit is het kaartje:


Als je goed kijkt zie je dat ik de witte kaart geëmbost heb. Ik heb van alle kleuren een vlaggetje gemaakt en op elk vlaggetje een bijpassend bloemetje gemaakt. 

Doen jullie ook weer mee met de challenge??
Je kunt ons blog HIER vinden.

Hartstikke leuk!

Fijne dag en: 
      
     

woensdag 25 februari 2015

Stampin'Up! Butterfly Basics

Hoi hoi!

Vandaag is het de laatste woensdag van de maand en dat betekent Kleurenkaarten Team van Martina.
Afgelopen jaar deed ik bijna elke maand mee, de laatste maanden even overgeslagen. Maar nu had ik weer tijd en zin om mee te doen en zeker met de mooie kleurencombinatie van Blauw en Kraft. Yummie, wat is dat een mooie combi! 

Aangezien ik de butterfly basics nog veel te weinig gebruikt heb naar mijn zin besloot ik deze set te nemen voor mijn kaart. Ik stempelde met versamark eerst twee keer de tak met blaadjes en emboste dat met clear embossinpoeder. Vervolgens heb ik de tak nog twee keer in Marina Mist (de wat lichtere blauw)  gestempeld en het randje gesponst met dezelfde kleur. 

De vlinders gestempeld en gestanst. Alles met een stukje donkerblauw designpapier op kraft en donkerblauwe kaartbasis geplakt. 

Ondertussen had ik nog twee challenges gevonden waar mijn kaart mee kan doen. Ik heb nl. de sketch van Mojo Monday gebruikt, en de challenge van Just Add Ink vraagt om "thank you" te gebruiken. Wat ik vertaald heb in Thanks... waarvan ik hoop dat dat goedgekeurd wordt ;-)

Maar nu mijn kaartje:

stampin up Stampin'Up! Butterfly Basics Erna Logtenberg

stampin up Stampin'Up! Butterfly Basics Erna Logtenberg

Ömdat de kaart basis donkerblauw is heb ik ook nog een binnenkant gemaakt zodat het makkelijker wordt daar een tekst op te schrijven:


Ik hoop vandaag nog bij jullie langs te komen om te kijken wat jullie gemaakt hebben!! 

Alvast bedankt voor je bezoekje en een fijne dag!      
     

maandag 23 februari 2015

Stampin'Up! So You

Hoi hoi!

Deze week heb ik, voor mijn doen, een rustige week. Ik kan nu heerlijk dingen voorbereiden zonder veel "druk" dat het snel af moet zijn. Dat voelt echt relaxed! 

Zo kwam ik ook de nieuwe lift challenge tegen, en ik vond deze wel heel erg gaaf! 

Vandaar dat ik het mooie SAB papier met 'werkje' gepakt heb en lekker aan het sponsen gegaan ben met wat fellere kleurtjes. Ik heb dit kaartje met sterretjes gemaakt. 

Omdat de sterretjes als het ware 'op' het papier liggen kun je daar geen kleur op aan brengen. Zo komt het dat je kunt stempelen en sponsen en achteraf de sterretjes schoon kunt vegen met een doekje. 

Leuk effect he?

Stampin'Up! stampinup 'so you' lovetostamp erna logtenberg

Ik heb er ook nog gewone sterretjes bij gestempeld. En hier en daar wat gekleurde candy dots bijgeplakt. Ik vind deze tekst zo gaaf! Er zit ook nog een "LOVE" in dezelfde set. Die zal ik binnenkort eens gebruiken. Hieronder zie je het volledige kaartje:

(klik op de afbeelding voor een vergroting!)

Verder ben ik nog met mijn blog bezig geweest door wat social media knoppen toe te voegen. 

Je kunt nu met één klik op deze knoppen naar mijn facebook, pinterest, instagram, twitter, enz..

Ook heb ik een knop waarmee je me rechtstreeks een email kunt sturen. Handig he?

Bedankt voor je bezoekje, fijne dag en:
      

    

vrijdag 20 februari 2015

Stampin' Up! Leadership 2015!

Hoi hoi!

Zoals beloofd, hierbij nog mijn verslag van mijn reisje naar Florida, Orlando. Waar ik met zo'n 1600 demonstratrices het laatste Leadership Event bijwoonde dat SU organiseerde. Er gaat dit jaar het één en ander veranderen, en ook in de evenementen die ze organiseren. Vandaar dat dit de laatste Leadership conferentie was. 

In november vroeg Caro of ik meeging naar Florida. Haha! Ik wil al mijn hele leven een keer naar Amerika, en diep in mijn hart leek het mij fantastisch om al die Amerikaanse demonstratrices, welke ik al jaren volg op internet, eens in levende lijve te ontmoeten. 
Na wat bedenkingen van mijn kant en positieve input van Caro besloot ik de stap te wagen en boekten we een vliegticket en hotel. Dat was de eerste stap!

Woensdagochtend 28 januari was het zover, om 8,15 uur waren we op Schiphol vanwaar we eerst naar Frankfurt zouden vliegen. Koffers weggebracht, dollars gehaald bij het GWK, juiste gate opgezocht en gezorgd dat we op tijd bij het boarden waren! 

Na ongeveer een uurtje landden we op vliegveld Frankfurt en werden we met een bus naar de volgende gate gebracht. We moesten nog een klein stukje lopen en toen we er bijna waren kwamen we een aantal Duitse demonstratrices tegen, Tanja, Nadine, Jeanet, en Constanze

(foto Tanja Kolar)

Onderweg in het vliegtuig kreeg ik nog wat hulp bij het afmaken van mijn swaps.
We moesten tenslotte 11 uur overbruggen, dus een beetje afleiding is welkom :-)


Eenmaal aangekomen in Orlando moesten we wel even wachten voor we door de douane waren. We konden een lift krijgen van Tanja en Constance, mits we even mee zouden gaan shoppen. Zo kan het gebeuren dat je om 3.15 uur 's nachts bij de kassa staat, terwijl het dan daar 9.15 uur is. Dat is wel een beetje raar, maar ook wel weer grappig! 

Daarna snel naar het hotel. waar we een prima kamer troffen en onze spullen uit konden pakken. 
Ons uitzicht als we de hotelkamer-deur open deden:


De volgende ochtend ontmoeten we onze andere Nederlandse vriendinnen Yolan, Maaike en Jolan, die al een paar dagen eerder gegaan waren. En we togen naar de IHOP, voor een echt Amerikaans ontbijt. 


De eerste dag is dit lekker, de 2e dag denk je, hmmm, alweer zo'n zoete berg... mag ik gewoon brood... en de derde dag hebben we maar een schaal fruit gevraagd LOL


Na het ontbijt gingen we op weg naar het conferentiecentrum, dat echt mega groot is. 


Wat hebben we deze drie dagen zoal gedaan op de conferentie????

- diverse general sessions bijgewoond, waarin we veel info kregen
- workshops gevolgd over diverse onderwerpen
- inspiratieborden bekeken
- contacten gelegd
- diverse lunches gehad (over meerdere dagen dan he!)
- nieuwe dingen gezien (waar ik niks over mag vertellen :-)
- veel gekregen

etc etc etc

Vele hoogtepunten tijdens deze dagen waren ontmoetingen met mensen die ik al heel lang volg, of waar ik al meerdere jaren contact mee heb, maar nog nooit écht ontmoet heb. Daar was nu gelegenheid voor en het was zoooo leuk:

(klik op de afbeelding voor een vergroting)
vlnr: Bonnie Thurber, Dawn Griffith, Becky Roberts

vlnr: Lee Conrey, Jackie Bultje, Janet Wakeland, Selene Kempton en Bekka Pridaux


Op donderdagavond gingen we met bussen naar DisneyWorld, dat speciaal voor ons open was.

We kregen daar eerst de show "Fantasmic" te zien:


Vervolgens konden we het park in en in twee atracties: de Aerosmith Roller Coaster en de Tower of Terror. Overal stonden kraampjes met lekkere dingen, waaronder deze heerlijke Mickey lolly's!


Nadat we in de Roller Coaster geweest waren met een groepje kwamen we een cameraman tegen. We dachten dat hij een foto maakte maar nee, het bleek een film te zijn!  Lachen!


Even poseren:


En natuurlijk nog even op de foto met Disney figuren:Een club Europese Demonstrators:


Foto: Jenni Pauli  Stampin'Up! Leadership2015


Op de allerlaatste dag ontmoetten we deze leuke club meiden, wat jammer dat we ze niet eerder gezien hebben!En de allereerste demo's van SU, de nummer 1 en 2:Shelli Gardner (CEO Stampin'Up!) sloot de Leadership af:Hierna gingen we nog maar even shoppen.... 


En wachten op een tafel bij de cheesecake factory 
(FREE WIFI)

Foto: Jenni Pauli  Stampin'Up! Leadership2015
(foto Jenni Pauli)


De toetjes zijn hier zo mega, we hadden met z'n vijven aan één stukje cheesecake genoeg:En de volgende dag stonden we om 8.00 uur op om richting vliegveld te gaan. We moesten van Orlando eerst naar Houston vliegen. 
Waarbij we onderweg in het vliegtuig naast ook een demonstratrice zaten waar we de hele vlucht mee hebben zitten kletsen. Op zo'n moment merk je echt dat Stampin'Up! mensen met elkaar verbindt!Van Houston vlogen we naar Amsterdam en nam ik de trein naar huis. 


En dat was het einde van een fantastische belevenis die vijf dagen duurde. 

Ik had het voor geen goud willen missen!!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een beetje te lezen en te zien. 

Fijne dag en: